Om All Organic

ALL ORGANIC

BEAUTY IS BEING THE BEST POSSIBLE VERSION OF YOURSELF ON THE INSIDE AND OUT

Vi har skab et autentisk univers, hvor du kan finde svar på alt indenfor det holistiske, økologiske og naturlige.

Vi gør vores fornemmeste for at det er her, du søger hen med din nysgerrighed, når du vil have inspiration viden og produkter indenfor krop, sind, yoga, sundhed, økologi, træning, kærlighed, mindfulness, selvudvikling, retreats mm.

Vores navn forpligter! Vi ligger stor vægt på det økologiske og naturlige i de produkter vi udvælger til shoppen. Du finder vores sortiment med produkter uden farvestoffer, parabener, kunstige eller allergifremkaldende stoffer.

Her finder du alle brands i shoppen.

Velkommen til vores univers – vi glæder os til at inspirere dig

All Organic webshopejer, coach og kosmetolog

Chanette – Shop Manager

Chanette er webshoppens primus motor, og er konstant på udkig efter nye spændende produkter til shoppen og følger årligt flere af de retreats og behandlinger du finder i kategorien TID TIL DIG. Hun sætter en stor ære i at vores kundeservice er i top.

“Min passion for indre og ydre velvære, skinner igennem i min livsstil. Jeg er uddannet kosmetolog og har flere års erfaring, indenfor salg i hudplejebranchen. Derudover har min evige nysgerrighed for at at passe på krop og sind, ført flere uddannelser med sig, som bl.a. Coach, Massør, Hypnoterapeut, Master Enneagram & NLP Terapeut.

Min interesse for det sportslige og løb, er kombineret med det blide fra yoga, mindfulness, og gennem mange år har jeg årligt checket ind med mig selv mentalt og fysisk, på flere retreats i ind- og udland.

Ønsket for All Organic universet er at formidle velvære, sundhed og en holistisk livsstil uden løftet pegefinger eller en fanastisk tilgang. Der skal være plads til tilværelsens nydelser og lyster, så alle kan være med og blive inspireret.”

Majbritt Kiss

Majbritt Kiss – Fast Blogger

Vi er meget glade for at have Majbritt med ombord som fast blogger hos All Organic. Udover at afholde workshops i Danmark om Emotional Yoga, så bor Majbritt til dagligt i Ungarn med hendes 2 børn og ungarske mand. Herfra arrangerer hun yoga retreats for danskere ved verdens største termalsø og det smukke Andalusien i Spanien.

Majbritt er uddannet yogalærer i Budapest hos BinduSar Yoga School of India, og derudover er hun Healing Your Heart Coach fra The Ford Institute i Californien og har også deltaget i utallige spirituelle kurser, workshops og seminarer i Danmark, Europa og Indien.
Yoga er for Majbritt en livsstil, som handler om at kunne åbne op og tillade alt det livet byder på, uden nødvendigvis at blive identificeret med det.

Læs den fulde historie om hvordan Majbritt er blevet tvunget til at redefinere sit eventyr et par gange.

 

66223_4889224833149_1274881630_n

Marie

Marie er vores dygtige pakkepige, der har styrer vores lager og bestillinger med  smil og hendes blide væsen. Det er hende der kærligt pakker din bestilling fra webshoppen og altid prioriterer at skrive en personlig hilsen til hver og en af jer.

Det kan også være Marie du hører fra, når vi mailer eller sms`er til dig ang. en bestilling.

Stephanie Green

Stephanie

Vi er vildt glade for at have Stephanie med ombord til uundværlig assistance når det gælder kreative input til billeder og inspiration til de sociale medier. Stepanie læser til daglig Professionsbachelor i international handel og markedsføring – respekt!

15% RABAT PÅ DIT NÆSTE KØB

Din 15% rabatkode ligger i din indbakke,
så snart du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev
Din email
Navn
Efternavn