Derfor kan coaching være en god løsning for din karriere

Coaching

Føler du, at du mangler energi på arbejdspladsen? Måske har du udfordringer med at finde din lederstil? Eller noget helt tredje, at du ikke får udnyttet dit fulde potentiale?

Der kan være forskellige årsager til, hvorfor du ikke føler dig tilfreds på arbejdspladsen eller i din karriere. Det kan i sådan en situation være meget gavnligt at søge hjælp hos en erhvervscoach.

Hvad er erhvervscoaching?

En erhvervscoach er en faglært person, hvis coaching forløb er særligt rettet mod virksomheder, medarbejderne og karriere. Overordnet set kan coaching være fokuseret på mange forskellige emner tilknyttet de forskellige områder.

Eksempelvis kan et coachingforløb have fokus på en persons karriere udvikling, ledelsesstil, frygt for at holde offentlige taler mv. Det kan også være mere organisatorisk i form af hjælp til at ændre virksomhedskulturen, forbedre det psykiske og sociale arbejdsmiljø og lignende.

I sig selv er er coaching en proces, der har fokus på at skabe nyt læring, forbedre ens handlekraft og øge forståelsen. Det er en proces, der er anerkendt for at være en effektiv metode til at skabe forandringer, udfolde potentiale og øge bevidstheden.

Hvorfor erhvervscoach?

Der kan være mange fordele at hente for både virksomheder og medarbejdere, ved at hente hjælp fra professionelle kræfter såsom en erhvervscoach. Afhængigt af dit behov, vil en erhvervscoach typisk gennem en fokuseret spørgeteknik; åbne op og udfordre din nuværende tankegang.

Mange personer går til dagligt rundt med nogle usikkerheder og relateret tankemønstre, hvilket kan være negative vanetanker og overbevisninger. En erhvervscoach kan her hjælpe dig, dit team eller virksomhed med at komme igennem dem, således at I kan komme i mål med jeres målsætninger.

Herunder kan du også nyde af fordele som:

  • Mindre stress
  • Mental klarhed
  • Bedre samarbejde egenskaber
  • Forbedret koncentration
  • Mindre sygefravær
  • Mere energi
  • Og mange flere

Erhvervscoach hvorhenne?

Der findes forskellige coaching muligheder afhængigt af, hvor geografisk du finder dig. Der kan nemlig godt være et større udbud indenfor erhvervscoach København, end eksempelvis i mindre kommuner og byer. Det kan derfor være strategisk at undersøge de lokale muligheder, samt at altid tage udgangspunkt i din egen kontekst. På den måde kan du lettere få et sundere mentalt velvære og et positiv mindset.