Derfor bør du bruge genanvendelige barberskrabere som safety razor

Barberskraber

Bruger du stadig engangsskrabere til barbering? Hvis ja, bør du holde op. Engangsbarberskrabere dårlige for miljøet, og de er nødvendigvis ikke gode for din hud. I stedet for bør du begynde at bruge en genanvendelig skraber.

Miljøvenlig på kroppen

Når det kommer til miljøvenlige produkter, er der nogle som tænker, at produkterne har en nedsat evne og kvalitet i forhold til de konventionelle produkter. Men det kunne ikke anderledes. Der er mange gode grunde til at skifte over til at bruge genanvendelige skrabere til kropspleje i stedet for engangsskrabere.

Bedre for miljøet

Genanvendelige skrabere såsom safety razor er bedre miljøet, de ikke er fremstillet af plastik. Engangsbarberskrabere er typisk fremstillet af plastik, som er en ikke-fornyelig ressource. De er også normalt pakket i en masse affaldsforbrugende emballage, som ender på lossepladsen.

Mere økonomisk

Genbrugsskrabere til kropspleje kan derimod bruges igen og igen, så der er ingen grund til at købe nye. De er også normalt fremstillet af naturmaterialer som bambus eller træ, som er bæredygtige og biologisk nedbrydelige.

Herudover kan genbrugsskrabere holde i årevis med den rette pleje, hvilket betyder, at du vil spare mange penge i det lange løb. De skaber heller ikke noget affald, så du kan også have det godt med at hjælpe miljøet.

En sundere kropspleje og hverdag

Når det kommer til kropspleje, er der mange valgmuligheder. Men hvis du er på udkig efter noget, der er miljøvenligt, er der et par ting, som du bør være opmærksom på.

Først og fremmest skal du kigge efter produkter, der er lavet med naturlige ingredienser. Det betyder, at der er mindre sandsynlighed for, at de indeholder skadelige kemikalier, der kan ende i vandforsyningen.

Herudover bør du tjekke, om produktet er biologisk nedbrydeligt. Det betyder, at det vil blive nedbrudt naturligt med tiden i stedet for at ligge på en losseplads.

Ydermere skal du se, om emballagen er genanvendelig. Ved at vælge produkter, der opfylder alle disse kriterier, kan du være med til at reducere din påvirkning af miljøet.

  • Tjek om produktet er biologisk nedbrydeligt
  • Se om emballagen er genanvendelig
  • Tjek eventuelle mærkninger

En lettere omstilling end som så

Det kan virke som en overvældende opgave at skifte til miljøvenlig kropspleje, men det behøver det ikke at være. Med så mange gode muligheder på markedet i disse dage er der ingen grund til ikke at skifte. Du vil ikke kun hjælpe planeten, men du kan også se nogle fordele for din hud og hårsundhed.

Er du i tvivl om, hvor du kan finde en eller flere forhandlere som sælger miljøvenlige og bæredygtige produkter?

Den hurtigste vej er at gå på Google og søge efter de pågældende produkt, men I redaktionen kan vi anbefale, at du vælger Familien Grøn, hvis du gerne vil have en miljøvenlig barberskraber som safety razor.