Gik i seng med fine, glatte, bløde babykinder

Katrine, testambassadør lermaske Ecooking, All Organic

Testambassadør Kathrine, 26 år. Afprøver den nye lermaske fra Ecooking. 

Ærligt, så har jeg aldrig gået op i makeup. En god mascara og lidt solskinspudder om vinteren – det er det. Men jeg går enormt meget op i at min hud er flot og at min krop har det godt. Hertil kommer min kærlighed til Ecookings produkter, som er økologiske, rene, luksuriøse og nogenlunde studiebudget-venlige. Jeg nyder at stå om aftenen og rense og pleje mit ansigt, det er min måde at koble af på efter dagen – en slags mindfulness, tror jeg.

Katrine, testambassadør All Organic

Jeg har været så heldig at få lov til at afprøve den nye lermaske fra Ecooking og jeg er FAN! Inden brug rensede jeg min hud med Ecookings rensegel. Jeg påførte lermasken i et nogenlunde jævnt lag med fingrene, hvilket fungerede helt fint. Følte det skulle gå lidt hurtigt

med fordelingen rundt i ansigtet, da masken begynder at størkne og arbejde fra første klat, men det gik fint. Så snart lermasken rører huden, kan man mærke hvordan det arbejder – ærligt, det gør lidt nas! Efterhånden som masken sidder aftager den der svie og man bliver helt forstenet i ansigtet.

Lermasken skal sidde til den er helt tør. Det var den efter ca. 15 minutter. Herefter fjerner man den med lunkent vand. Jeg brugte nogle vatrondeller og vaskede efter med rindende vand. Det føltes helt fantastisk at tage lermasken af og frem kom silkebløde friske kinder. Huden fremstod virkelig lækker! Fedtede områder rundt om næsen osv. var væk og huden var så ren og dejlig, at jeg ikke kunne finde noget, som jeg fik lyst til at klemme og pille i 😉 . Jeg afsluttede med min Fugt serum og elskede Natcreme fra Ecooking og gik i seng med fine, glatte, bløde babykinder.

Katrine, testambassadør All Organic

Kære lermaske – du ka’ ting! Hjertelig velkommen på min Ecooking-hylde!

De varmeste anbefalinger herfra 🙂

Kathrine, studerer Humanfysiologi. Triatlet.