Jeg har været til numerolog – jeg føler mig nøgen og blottet, men på den gode måde

Jeg har været til numerolog – jeg føler mig nøgen og blottet, men på den gode måde

 Pernille er mor til to drenge, bor sammen med sin kæreste i Lyngby og er ambassadør for All Organic.
Jeg har altid været nysgerrig på det der er lidt anderledes og nok mærkeligt i andres øjne, men for mig var det en hel naturlig proces jeg skulle igennem for at jeg virkelig kunne mærke HVEM er jeg. Jeg fik kontakt til numerolog Anabella Rerup som er det mest jordnære og skønne menneske jeg har snakket med.
Jeg havde inden min samtale med hende gået længe og tænkt over, hvad skal der ske? Skal jeg nu ændre navn helt? Hvad siger mine børn ikke? Min familie? Venner? Havde i lang tid ondt i maven over alle de følelser og tanker der for igennem mig. For det med at ændre sit navn, er ikke bare lige et klik ind på borger.dk. For mig var det som at tage det navn som mine forældre havde givet mig af ren kærlighed og bare smide ud i skraldespanden. Sådan ville jeg ikke have at det skulle føles for dem og slet ikke for mig selv. Jeg måtte tage tyren ved hornene og fik kontaktet min far og mor, og som de så smukt sagde: “Vi elsker dig jo uanset hvad du hedder”. Åh! Selvfølgelig! En sten røg fra hjertet og jeg var klar til min session med Anabella.
Anabella får ringet mig op, og der sidder hun med det store smil på. Fantastisk! Hun formår med hendes smil og stemme at få mig til at falde til ro med det samme. Selvom det foregik over Skype føltes det som at sidde lige over for hende. 
Jeg har hele tiden været i tvivl om jeg var klar til at ændre hele mit navn. Hun får beroliget mig med meget store rosende ord. Hun fortæller mig, at hun sjældent har haft en der skulle have ændret så lidt, for jeg skulle kun have ændret et af mine efternavne. Efternavnet var Thim, og da hun sagde det, var jeg slet slet ikke i tvivl om, at det var det rigtige valg. Hun ramte hovedet på sømmet der, og sessionen var først lige startet.
Hun læste mig fuldstændig som en åben bog og fortalte i korte træk, at jeg er et kærligt menneske, en pleaser, med en kreativ sjæl. Det kunne ikke være mere rigtig!
Jeg har egentlig altid været glad for den jeg er som person, men noget har altid føltes forkert. Gennem hele ens liv, prøver man hele tiden at finde sig selv, men efter denne oplevelse er jeg nu tættere på at være dér end jeg nogensinde har været. Trods min skepsis med numerologi så tog hun mig med på en rejse ind i mig selv og hun ramte spot on med alt. Hun fortalte mig sågar ting om min kæreste. Ting som er personlige og som aldrig ville vides medmindre man selv var ham.
Efter min samtale med hende, sad jeg virkelig og bearbejdede alle de fantastiske indtryk. Men nu kom den svære del. Hvad skal jeg hedde? Jeg brugte mange dage og tanker på at finde det helt rigtige navn.
… Men sig hej til Pernille Magdaline Isadora Pedersen. Yes! Det er stadig mig, men bare i en endnu bedre version. Følelsen da jeg ændrede det på Facebook, var en overvældende følelse af ren lykke. Jeg sad og så på mit nye navn flere gange og jeg tror faktisk, at jeg er blevet en smule forelsket i mig selv! Hah! Forestil jer hvad det så ikke gør ved mig, når jeg modtager mit nye sygesikringsbevis. 
Det her har været en kæmpe rejse for mig og den er først begyndt. Jeg kan anbefale alle at prøve numerologi, men ikke hos hvem som helst. Anabella Rerup får mine varmeste anbefalinger for ikke nok med at hun kan trylle med numerologi, så er hun også clairvoyant.

Tak Anabella!

Læs meget mere om Anabella og numerologi, på tid til dig.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.