Maria Magdalena olie

Majbritt Kiss med Maria Magdalene Olie

Maria Magdalena, magiske fisk, feminin energi og sugekopper

Allorganic var så kærlige at sende mig Maria Magdalena Oil og den lille Supping Ball Therapy sugekop fra Sard Kopenhagen et par dage inden min fødselsdag. Som den helse freak jeg er, blev jeg åh så glad.

SARD Sugekop str. 1 til ansigt og hals - ca. 1.5 cm diameter
SARD Sugekop str. 1 til ansigt og hals – ca. 1.5 cm diameter

Da min mand er i gang med at studere homøopati, er vores familie blevet hans forsøgskaniner i øjeblikket. Det vil sige, at jeg er i gang med en dyb udrensningsproces på mange planer. Min hud ligner derfor en teenagers og der måtte jo gøres noget. Så derfor tænkte jeg, at de her 2 produkter kunne hjælpe mig, så jeg måske kunne få min ansigtshud tilbage til normalen igen.
Den næste uges tid gik jeg derfor amok hver aften med at smøre olie på ansigt og hals og efterfølgende fik den ikke for lidt med 20 minutters brug af sugekoppen.

Egentlig synes jeg, at min hud blev betydelig pænere. Der er nemlig Frankincence æterisk olie i Maria Magdalena produktet, som øger den naturlige celledeling og har en ophelende og reparerende effekt på ødelagt hud. Olien er også meget velegnet til at rense huden med dagligt. Jeg bruger den endda til at fjerne alt det mascara, som er kommet på vildspor omkring øjnene.

Hvad jeg ikke lige havde forudset var resultatet af mit overforbrug af sugekoppen fra Sard.
Med sugekoppen starter en regulær dybdemassage af bindevævet, således at ophobninger af affaldsstoffer frigives og udskilles naturligt via sved, blod og urin. Det er en intensiv behandling og man må kun gøre det et par gange om måneden.
Effekten af min manglende varsomhed, var at hele mit lymfesystem i ansigtet var fuldstændig hævet op. På halsen og indeni munden. Egentlig havde jeg ikke selv forbundet de to ting og tænkte, at jeg var ved at blive syg. Indtil det gik op for mig, at jeg selv var skyldig i, at min kæbespytkirtel føltes som en stor blist, når jeg bevægede tungen.
Denne behandling er virkelig effektiv, så lad vær med at overdrive! Det virker og jeg vil til enhver tid anbefale den videre, hvis du har brug for at øge blodcirkulationen i huden, ilte hudens celler optimalt, dræne det væskefyldte væv og formindske ”poserne”. It works.

Nu var det sådan, at jeg skulle afholde et yoga retreat samtidig med, at jeg næsten ikke kunne tale. Hvad gør man så? Det er umuligt at aflyse, når der kommer 16 kursister, som både har betalt for kursus, fly og hotel.
Det man (læs: jeg) gør det er, at man (læs: jeg) først bliver lettere desperat. Derefter så er man (læs: jeg) meget glad for, at det bliver afholdt på et wellness spa hotel.
Med mit hævede fjæs, kastede jeg derfor min kuffert ind på hotelværelset og løb ned i spa receptionen.

”Sorry do you have any threatment for a swollen lymphsystem?”

”Yes we have a medical fish therapy for you!”

”Yes thanks I take it. Can I start now?”

Jeg havde aldrig hørt om fiske terapi, men jeg var åben. Damen forklarede mig, at det var en speciel slags zoneterapi fisk, som kan mærke energier/frekvenserne under fødderne og så går de ellers i gang med at arbejde på alle punkterne, enten ved at blive på et bestemt sted eller bevæge sig hele vejen langs med energibanerne. De skal ikke forveksles med de fisk, som spiser døde hudceller. De her vibrerer og det var en nærmest magisk oplevelse. Hun fortalte mig, at de startede med at arbejde på mit lymfesystem, for de kunne selvfølgelig mærke, at her var et problem. Jeg havde ikke sagt noget til hende på forhånd.
De efterfølgende dage fik jeg 20 minutters behandling om dagen og hævelserne faldt lige så stille og roligt. Jeg sendte også alle mine kursister hen til de helbredende fisk, som jeg var blevet helt forelsket i og meget meget taknemmelig for.

Mariamagdaleneolie_

Til trods for, at jeg ikke var helt på toppen, så gjorde Maria Magdalene olien en hel del for mig.

Jeg kunne mærke, at jeg sagtens kunne udføre mit arbejde som underviser og facilitator. Man kan nemlig anvende olien på det chakra, der er i ubalance. Hermed koncentreres en højere energi og letter ubalancen. Jeg fornemmede, at min intuition var helt i spil, jeg var klar og indsigtsfuld, når jeg sad på yogamåtten og underviste. På produktet står der, at Maria Magdalena Oil og Balm er specielt udviklet fra den originale opskrift, man benyttede for 2000 år siden hos Terapeuterne ved Alexandria. Tilbage, hvor også Maria Magdalena og Yeshua arbejdede med den samme type energiarbejde, som nu i den nye tid er blevet hilst velkommen. Den kan også bruges til terapeutisk arbejde.
Jeg synes bestemt, at den gav mig en masse tillid til at arbejde med min højere bevidsthed, hvilket jeg kunne mærke smittede af på gruppen.

Olien indeholder også Nardus og Myrra, som også har været benyttet i den ayurvediske tradition ved meditation og helbredelse af sygdomme.

Den har en stimulerende effekt på både den æteriske og fysiske krop. Den virker desuden beroligende, afbalancerende, åbner energierne, grounder og kan med fordel benyttes ved følelsesmæssige stresstilstande.
Jeg kunne virkelig mærke effekten på mange af de områder.

Den har mine varmeste anbefalinger og nåh ja, den har også givet mig smukke bryster.

Efter at have masseret mit brystparti med olien hver aften, har jeg ingen ammerynker eller overskydende hud mere, men brysterne er blevet fyldige. Måske effekten af, at jeg har arbejdet med Marias feminine essens og taget mit kvindelige aspekt hjem?

Læs mere om Majbritt og hendes historie her – eller deltag på hendes workshop i Danmark 2018. En fantastisk gave til dig selv, sammen med en veninde eller en du holder. Find alle mulige workshop datoer her.