Om All Organic

ALL ORGANIC

🌿ET UNIVERS, DER TROR PÅ MINDFUL LIVING OG SELVFORKÆLELSE  🌿

🌿Vores navn forpligter 🌿

Vi ligger stor vægt på det økologiske og naturlige i de produkter, vi udvælger til shoppen. Du finder derfor produkter uden farvestoffer, parabener, kunstige eller allergifremkaldende stoffer.

Danske brands har en stor plads i vores hjerter og vores valg af brands er for langt størstedelen af vores sortiment dansk produceret, dansk ejet eller har en anden relation til Danmark.

Ta`et kig forbi alle brands i shoppen.

Kærligst Chanette og Team All Organic

TEAM ALL ORGANIC

All Organic webshopejer, coach og kosmetolog

Chanette – Shop Manager

Chanette er webshoppens primus motor, og er konstant på udkig efter nye spændende produkter til shoppen og følger årligt flere af de retreats og behandlinger du finder i kategorien TID TIL DIG. Hun sætter en stor ære i at vores kundeservice er i top.

“Min passion for indre og ydre velvære, skinner igennem i min livsstil. Jeg er uddannet hudterapeut og har flere års erfaring, indenfor salg i hudplejebranchen. Derudover har min evige nysgerrighed for at at passe på krop og sind, ført flere uddannelser med sig, som bl.a. Coach, Massør, Hypnoterapeut, Enneagram Master & NLP Terapeut.

Min interesse for det sportslige og løb, er kombineret med det blide fra yoga, mindfulness, og gennem mange år har jeg årligt checket ind med mig selv mentalt og fysisk, på flere retreats i ind- og udland.

Ønsket for All Organic universet er at formidle velvære, sundhed og Mindful livsstil uden løftet pegefinger eller en fanastisk tilgang. Der skal være plads selvforkælelse og tilværelsens nydelser og lyster, så alle kan være med og blive inspireret.”

Majbritt Kiss

Majbritt Kiss – Fast Blogger

Vi er meget glade for at have Majbritt med ombord som fast blogger hos All Organic. Udover at afholde workshops i Danmark om Emotional Yoga, så bor Majbritt til dagligt i Ungarn med hendes 2 børn og ungarske mand. Herfra arrangerer hun yoga retreats for danskere ved verdens største termalsø og det smukke Andalusien i Spanien.

Majbritt er uddannet yogalærer i Budapest hos BinduSar Yoga School of India, og derudover er hun Healing Your Heart Coach fra The Ford Institute i Californien og har også deltaget i utallige spirituelle kurser, workshops og seminarer i Danmark, Europa og Indien.
Yoga er for Majbritt en livsstil, som handler om at kunne åbne op og tillade alt det livet byder på, uden nødvendigvis at blive identificeret med det.

Læs den fulde historie om hvordan Majbritt er blevet tvunget til at redefinere sit eventyr et par gange.

 

Mette Korsholm sundhedsekspert

Mette Korsholm – vores sundhedsekspert

Mette arbejder med balance. Balance i krop og sjæl som fremmer livskvalitet og velvære. Behandlingsformerne spænder vidt lige fra ergonomi, biomedicin, massage, tværfaglige projekter, grupperejser, sundhedsrådgivning og sundhedsfaglige oplæg. Altid med et helhedsorienteret perspektiv der hjælper dig videre i en sundhedsmæssig retning. Mette afholder årlige retreats i Danmark, Sverige og til tider i Indien hvor hun opholder sig flere måneder om året.

Hun har blandt andet sammensat vores Mini Detox Kit, måske noget for dig?

Du finder mere om Mette her www.metttekorsholm.dk

Stephanie Green

Stephanie

Vi er vildt glade for at have Stephanie med ombord til uundværlig assistance når det gælder kreative input til billeder og inspiration til de sociale medier. Stepanie læser til daglig Professionsbachelor i international handel og markedsføring – respekt!

15% RABAT PÅ DIT NÆSTE KØB

Din 15% rabatkode ligger i din indbakke,
så snart du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev
Din email
Navn
Efternavn