ALL ORGANIC

🌿BÆREDYGTIGHED & ØKOLOGI  🌿

Vi ligger stor vægt på det økologiske og naturlige i de produkter, der udvælges til shoppen. Du finder derfor produkter uden farvestoffer, parabener, kunstige eller allergifremkaldende stoffer.

Danske brands har en stor plads i vores hjerte og valg af brands er for langt størstedelen af sortimentet dansk produceret, dansk udviklet, dansk ejet eller har en anden relation til Danmark.

Ta`et kig forbi alle mærker i shoppen.

Chanette som netop er fyldt 40 år

Chanette – Shop Manager og stifter af All Organic

  • Jeg startede All Organic for at sprede budskabet om at forkæle dig selv og dem omkring dig både på det indre og ydre plan. Det hele startede med min baggrund og passion for økologisk og naturlig hudpleje, som nu har spredt sig til produkter indenfor økologi og bæredygtighed på mange flere områder. Her finder du ærlighed og ingen løftede pegefingre eller fanatisk tilgang. Jeg ønsker plads til at alle kan være med og blive inspireret.
  • I shoppen finder du et univers der hedder TID TIL DIG med dygtige behandlere, undervisere og fagpersoner indenfor alle mulige spændende områder. Jeg håber, du bliver inspireret og nysgerrig.
  • Jeg er konstant på udkig efter nye produkter eller tiltag til shoppen, og min baggrund som hudterapeut og sælger i branchen gennem flere år smitter selvfølgelig af i shoppens udvalg.
  • Personligt bestræber jeg mig på at blive bedre på det bæredygtige område og finder flere gode tiltag af danske producenter der kan støtte op om netop en bæredygtig livsstil.
  • Jeg håber du vil finde shoppen og bloggens indhold interessant. Lad mig endelig høre fra dig med ris eller ros, spørgsmål til shoppens produkter eller hvis du ønsker at være en del af TID TIL DIG.

De kærligste hilsner Chanette