ALL ORGANIC

🌿VELVÆRE & SELVFORKÆLELSE  🌿

🌿Navnet forpligter 🌿

Jeg ligger stor vægt på det økologiske og naturlige i de produkter, jeg udvælger til shoppen. Du finder derfor produkter uden farvestoffer, parabener, kunstige eller allergifremkaldende stoffer.

Danske brands har en stor plads i mit hjerte og valg af brands er for langt størstedelen af sortimentet dansk produceret, dansk udviklet, dansk ejet eller har en anden relation til Danmark.

Ta`et kig forbi alle mærker i shoppen.

Kærligst Chanette og Team All Organic

Chanette som netop er fyldt 40 år

Chanette – Shop Manager og stifter af All Organic

  • Jeg er en 41 årig “ung” kvinde og mor til en skøn datter født i start 2018, kæreste og vovse og nydet livet og hverdagen med de udfordringer og fantastiske oplevelser der uundgåeligt følger med.
  • Jeg startede All Organic for at sprede budskabet om at forkæle dig selv og dem omkring dig både på det indre og ydre plan. Det hele startede med min baggrund og passion for økologisk og naturlig hudpleje, som nu har spredt sig til produkter indenfor økologi og bæredygtighed på mange flere områder. Her finder du ærlighed og ingen løftede pegefingre eller fanatisk tilgang. Jeg ønsker plads til at alle kan være med og blive inspireret.
  • Jeg er nysgerrig og rolig af natur. Det har bragt mig vidt omkring i den spirituelle verden kombineret med en meget jordnær livsstil, begge yderpunkter jeg nyder godt af. De sidste mange år har jeg kombineret det blide fra yoga og mindfulness med en ubeskrivelig løbeglæde – indrømmer det var inden min graviditet, men håber inderligt på at komme i gang igen.
  • Jeg tror på, at den vigtigste relation vi har, er den til os selv. Herfra er der så meget mere at give til dem, vi har omkring os. Derfor er det vigtigt at sætte tid af til dig. Tid til at gøre lige præcis det, der gør dig glad. Selvforkælelse. Velvære. Nydelse.
  • Jeg blev stressramt for 10 år siden efter en hæsblæsende tid i overhalingsbanen arbejdsmæssigt. Det har givet mig en stor respekt og ønske om at passé på mig selv og min krop; og ikke mindst styrke mit sind.
  • Hvem havde troet at de absolut bedste år for mig, var mens jeg genskabte balance i min stressramte krop! Det har fået mig til at stoppe op, rydde op og ikke mindst rydde ud, lytte til mig, læst en hulans masse bøger der har bidraget til en masse gode livsstilsændringer og spændende uddannelser og mødt nye mennesker, der har beriget mit liv med deres viden og væsen.
  • I shoppen finder du derfor et univers der hedder TID TIL DIG med dygtige behandlere, undervisere og fagpersoner indenfor alle mulige spændende områder. Jeg håber, du bliver inspireret og nysgerrig.
  • Jeg er konstant på udkig efter nye produkter eller tiltag til shoppen, og min baggrund som hudterapeut og sælger i branchen gennem flere år smitter selvfølgelig af i shoppens udvalg.
  • Personligt bestræber jeg mig på at blive bedre på det bæredygtige område og finder flere og flere gode tiltag af danske producenter der kan støtte om netop en bæredygtig livsstil.
  • Jeg håber du vil fine shoppen og bloggens indhold interessant. Lad mig endelig høre fra dig med ris eller ros, spørgsmål til shoppens produkter eller hvis du ønsker at være en del af TID TIL DIG.

De kærligste hilsner Chanette