To hindbær-søde veninder har testet vores Lip Kit Sweet Rashberry

Naked Lips Kit

Testambassadør
22 årige Marie og Therese læser litteraturvidenskab og bor sammen i København. De går begge to meget op i økologi og bæredygtighed. Vi sendte et sæt Lip Kit Sweet Rashberry
afsted til pigerne og bad dem teste læbescrub med økologisk hindbær og sukkerkorn sammen med Naked Lips læbebalm 97-99% økologisk og 100% naturlige. Vi fik de her fine ord retur:

Vi er sidst i start april, og vejret er for alvor ved at slå om til forår. Det betyder for mange (og især for os) tørre, ødelagte læber. Vi blev spurgt om vi ville teste “Naked Lips, Lip Kit” bestående af en økologisk Lip Scrub med hindbærsmag sammen med to økologiske læbepomader, “Supergreens” og “Superfruits”. Her er resultatet:

Læbepomaderne fik vi faktisk anbefalet af en fælles veninde inden vi fik tilsendt produkterne, så vores forventninger var ekstra høje inden vi prøvede dem. Og de skuffede slet ikke!

Naked Lips Kit

Lip scrubben er rigtig nem og lækker at bruge. Man påfører en lille smule på læberne, og gnider med fingeren i små cirkulære bevægelser. De små korn i scrubben fjerner døde hudceller, hvilket er superlækkert hvis man har tørre læber. Det åbner nemlig op for, at læberne bedre kan modtage fugten fra læbebalmen.

Vi har fundet ud af, at scrubben især er god til at fjerne læbestiftsrester. Kender I ikke også det, at man dagen derpå ikke rigtig kan få de sidste læbestiftsrester af? Kombineret med tømmermænd er det slet ikke sjovt at se sådan ud, så vi er virkelig glade for scrubben til især det formål.

Ellers er den virkelig lækker at påføre lige inden man går i seng, la’ den sidde ca 5 minutter, og så kan man tage det af med vand eller blot slikke resterne af, det smager sødt af hindbær. Det efterlader læberne dejlig bløde og velsmagende.

Vi er enige om, at det nok er de bedste pomader vi har haft. Vi har testet to forskellige varianter (supergreens og superfruits) – der findes dog mange flere lækre varianter, og hvis vi skulle vælge en favorit er det Supergreens! Men det er selvfølgelig en smagssag. Det vigtigste er bevidstheden om, at vi forkæler vores læber med et økologisk og bæredygtigt produkt. De er virkelig en lækker gave til tørre læber.

Her kan du læse mere om LIP KIT SWEET RASHBERRY og alle de lækre produkter fra Naked lips finder du her